Ophængt murværk og konsoller

Hos TS-Tegl A/S laver vi ikke kun tegloverliggere til standard åbninger i byggerier, vi producerer også ophængt murværk med mulighed for tilhørende konsoller. Ophængt murværk bruges når åbninger og vinduespartier er så store, at man ikke kan bruge almindelige overliggere. Der er også andre forhold i et byggeri, som gør, at der skal anvendes ophængt murværk. Dette kan fx være at der ikke er mulighed for optimalt vederlag til tegloverliggeren, at der ikke må mures på soklen grundet kælder eller p-dæk, eller at der i bygningskonstruktionen er indregnet vandrette dilatationsfuger ind i byggeriet.

Ophængt murværk fremkommer oftest, fordi der er nogle arkitektoniske løsninger, som kræver utraditionelle løsninger.

Når vi laver tegloverliggere til ophængt murværk, indstøber vi en TBA, som er en skinne, man skruer murværkkonsollen i. Derfor kan du hos os få en løsning, der er speciallavet til dit byggeri.

Vores murværkskonsoller, TSK (TS-Konsol), bliver lavet i tæt samarbejde med vores leverandør, og vi kan derfor skabe et strømlinet udtryk for dit ophængte murværk. Vi sender altid tegninger af tegloverliggerne med TBA i og konsoller til godkendelse, så vi får produceret ud fra dit behov.

TS-Tegl murstensoverligger
TS-tegl tegloverligger

Kontakt os

Besøg os på vores kontor!

Vi sidder altid klar på kontoret til at tage en snak om dit byggeri eller mulige spørgsmål om tegloverliggere.