Tegloverliggere i høj kvalitet til byggeriet

TS-Tegl A/S blev grundlagt i 2002 af Torben Højbjerg og Søren Øris, heraf initialerne TS. Firmaets hovedfelt er produktion og salg af tegloverliggere, hvis kvalitet vi sætter højt. Dertil har vi gennem årene også udviklet en komplet tilbehørspakke til tegloverliggere. Vi er en engrosvirksomhed med et godt samarbejde med alle tømmerhandel-kæder i Danmark.

Virksomheden første domicil var i Skovby ved Galten. Efter 3 år i lejede lokaler besluttede vi at etablere eget firma-domicil på adressen Ulvehøjvej 5 i Låsby, hvor vi tog det første spadestik i 2005. Her byggede vi 1500 m2 produktionslokaler med tilhørende kontor og velfærdslokaler. Allerede i 2007 blev der behov for udvidelse, hvor vi kom op på et samlet areal på 2500 m2, og i 2016 ekspanderede vi med 800 m2 til vores produktionshal og egen lastbil.

I dag har TS-Tegl A/S 5 ansatte på kontoret, 10-12 i produktionen, 2 på lageret, egen chauffør, og grundet den store vækst har vi nu også 2 Gazelle-priser.

Der har de senere år været en stigende efterspørgsel på tegloverliggere, dels til nybyggeri, dels til om-/tilbygning. Vi lægger stor vægt på at imødekomme hvert byggeris æstetik, og tilbyder derfor beregning af overliggere til det enkelte projekt. Herudover er der blevet stillet større krav til dimensionering og dokumentation som følge af udviklingen i den arkitektoniske udformning af boligen. TS-Tegl A/S leverer derfor individuelt tilpassede overliggere til ethvert byggeri.

TS-Tegl’s overliggere er underlagt CE-mærkning efter gældende regler iht. DS7EN 845-2. Vi er også en del af den frivillige kontrolordning under Dansk Murstenskontrol, hvilket sikrer vores kunder, at alle produkter lever fuldt op til alle krav i moderne byggeri.

Børsen Gazelle 2018 TS Tegl teglsten mursten
TS Tegl Børsen Gazelle 2007
TS-Tegl fragt levering

Kontakt os

Besøg os på vores kontor!

Vi sidder altid klar på kontoret til at tage en snak om dit byggeri eller mulige spørgsmål om tegloverliggere.