Konsoller

Tegloverliggere Med Fleksibilitet i Designet
Hos TS-Tegl A/S går vi skridtet videre end standard løsninger. Vi forstår, at moderne byggeri kræver unikke og specialtilpassede løsninger. Ud over at fremstille tegloverliggere til de traditionelle åbninger i byggerier, specialiserer vi os i at producere ophængt murværk, som kan komplementeres med vores tilhørende konsoller.

Fordele ved Ophængt Murværk
Der findes situationer i byggeri, hvor almindelige overliggere simpelthen ikke vil fungere. Dette kan være grundet ekstra store åbninger, vinduespartier, eller særlige bygningskonstruktioner som vandrette dilatationsfuger. Der kan også være situationer, hvor murværket ikke kan placeres direkte på en sokkel på grund af en underliggende kælder eller p-dæk. Her kommer ophængt murværk ind i billedet.

Ofte stammer behovet for ophængt murværk fra arkitektoniske visioner, der søger at bryde med det traditionelle og skabe noget enestående.

Innovation i Ophængt Murværk
Når vi fremstiller tegloverliggere specifikt til ophængt murværk, indstøber vi en TBA – en pålidelig skinne, som giver mulighed for nemt at fastgøre murværkskonsollen. Hver TBA er designet til at tilbyde maksimal styrke og pålidelighed.

Sammen skaber vi Dit Perfekte Murværk
Vores dedikerede murværkskonsoller, TSK (TS-Konsol), er resultatet af et nært samarbejde med vores betroede leverandører. Sammen sikrer vi, at dit ophængte murværk ikke kun er funktionelt, men også æstetisk tiltalende. For at sikre at alt går som planlagt, fremsender vi altid detaljerede tegninger af tegloverliggerne med TBA inkluderet, og konsollerne til godkendelse. Din vision og dine behov er altid i centrum for det, vi producerer.

Læs mere om vores ophængte murværk her.

TS-tegl

Kontakt os

Besøg os på vores kontor!

Vi sidder altid klar på kontoret til at tage en snak om dit byggeri eller mulige spørgsmål om tegloverliggere.