Egne Sten

Hos TS-Tegl A/S kan du levere dine egne sten til at få produceret tegloverliggere af. Det betyder, at du kan pille gamle mursten ud af din bygning eller levere en sending af det samme brændingsnummer til vores lager, og få lavet overliggere efter dit eget ønske af dine egne sten. Dette har vi valgt at tilbyde, da det vil give, et mere strømlinet udtryk, idet overliggeren vil falde naturligt ind i det allerede eksisterende murværk.

Hvis du skal renovere en bygning, kan det være en fordel, at få produceret tegloverliggere af mursten fra den samme bygning, da det vil gøre overgangen fra murværket til overliggeren så usynligt som muligt. De mursten har nemlig været den samme slags slid i gennem, og der vil derfor ikke være forskel på dem.

Når vi tilbyder at producere tegloverliggere af egne sten, er det også en mere bæredygtig løsning, både for vores proces, men også for byggeriet.

Kontakt os på telefon: 86 10 92 77​ og på e-mail: info@ts-tegl.dk for mere info om vores priser eller et uforpligtende tilbud på tegloverliggere

TS-Tegl egenproduktion mursten
TS-Tegl sten og overliggere

Kontakt os

Besøg os på vores kontor!

Vi sidder altid klar på kontoret til at tage en snak om dit byggeri eller mulige spørgsmål om tegloverliggere.