TEGL- OG MURSTENSOVERLIGGERE I SOLID KVALITET

Hos TS-Tegl A/S tilbyder vi tegloverliggere, som er en god løsning til at holde murværket og bære tagkonstruktionen. Med vores tegl- og murstensoverligger, som er i solid kvalitet, får du et sikkert byggeri, der holder længere.

Vi er specialister i fremstilling af overliggere i tegl- og mursten. Vi har altid overliggere på lager til de mest almindelige åbningsmål, og kan derudover producere tegloverliggere til enhver åbning. Vi har haft succes med store bjælker til fx. garageporte.

Da vi producerer direkte på vores domicil, har vi en god fleksibilitet, som er et af vores fokusområder og tager udgangspunkt i, hvad vores kunder efterspørger. Vi kan efterkomme langt de fleste ønsker. Vores produktion tillader os at designe helt unikt tilpassede løsninger til hver enkelt kunde, som ønsker sig sit helt eget udtryk.

Tegloverliggere er bygget til at kunne holde i rigtig mange år. Derfor er det en god og sikker løsning, hvis du skal bygge nyt hus eller renovere.

Kontakt os på telefon 86 10 92 77​ og på e-mail info@ts-tegl.dk for mere info om vores priser eller et uforpligtende tilbud på murstens- og tegloverligger.

​TEGL- OG MURSTENSOVERLIGGER I SOLID KVALITET

Hos TS Tegl tilbyder Mursten- og tegloverligger. Tegl- og murstensoverligger er en god løsning til at holde murværket og bære tagkonstruktionen. Med vores tegl- og murstensoverligger, som er i solid kvalitet får du et sikkert byggeri, der holder længere.

Vi er hos TS-Tegl specialister i fremstilling af overligger i tegl og mursten. Vores standardprodukter er mursten- og tegloverligger til døre og vinduer, men vi kan lave til enhver åbning i dit byggeri. Vi leverer i Aalborg, samt leverer i Odense og København.

Fleksibel produktion af murstensoverligger

Da vi har en fleksibel produktion, som tager udgangspunkt i, hvad vores kunder efterspørger, kan vi efterkomme langt de fleste ønsker.

​Den tillader os at designe helt unikt tilpassede løsninger til hver enkelt kunde, som ønsker sig sit helt eget udtryk. Har du særlige ønsker til farve eller form, kan vi levere varen.

Skræddersyede løsninger til fair priser

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor vil alle vores kunder også være det naturlige omdrejningspunkt.​

Ønsker du at høre mere om vores priser eller få et uforpligtende tilbud på mursten- og tegloverligger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 10 92 77​ og på e-mail info@ts-tegl.dk.

1-skifte overligger​

 • Velegnet til murværk uden taglast.
 • Kan leveres til ophængning.
 • Vægkonsoller/skruer ikke indeholdt i leverancen.
 • Anbefales til hulmål op til 2,5 m.

Anbefalet vederlag:
Hulmål < 1 m: ½ sten på hver side.
Hulmål > 1 m: 1 sten på hver side.

Overliggeren er ikke selvbærende.

Opnår bæreevne via overliggende skifter.

Skal understøttes pr. max 60 cm under opmuring.

Leveres standard med slamkanten nedad.

Leveres i flere bredder.

På facade-engoberede sten vil grundstensfarven være synlig på liggesiden. Ved ordreafgivelse kan overliggere bestilles indfarvet på liggesiden mod en merpris

2-skifte overligger

Produceres individuelt efter godkendt forbandttegning. Selv ved små hulmål skal der ofte anvendes en selvbærende overligger for at bære taglast.

Anbefalet vederlag:
Hulmål < 1 m: ½ sten på hver side
Hulmål > 1 m: 1 sten på hver side.

 • Overliggeren er normalt ikke selvbærende.
 • Opnår bæreevne via overliggende skifter.
 • Fås også selvbærende som betonbagstøbt. Denne type er velegnet til bagmur.
 • Skal understøttes pr. max 60 cm under opmuring.
 • Leveres standard med slamkanten nedad.
 • Leveres i mange bredder.
 • Kan leveres til ophængning.
 • Vægkonsoller/skruer ikke indeholdt i leverancen.

På facade-engoberede sten vil grundstensfarven være synlig på liggesiden. Ved ordreafgivelse kan overliggere bestilles indfarvet på liggesiden mod en merpris.